Debo estar rexistrado para utilizar jjiffy?

Non necesariamente.

Se unha das túas amizades é usuario rexistrado de jjiffy e convídache a un dos seus carretes para compartir as vosas fotografías, poderás acceder simplemente aceptando a invitación. A partir dese momento, cando accedas á páxina de inicio de jjiffy.com terás á túa disposición todos os carretes aos que foses convidado no botón ACCEDER que estará a flotar na parte inferior da páxina principal.

Nalgún caso poida que o propietario do carrete teña configurada a invitación para que só poidan acceder usuarios rexistrados, nese caso deberás acceder previamente á túa conta de usuario para ter acceso a ese carrete pero non sería necesario que tiveses ningún plan contratado.