Con que resolución se almacenan as fotografías?

As fotografías almacénanse coa máxima resolución dispoñible e poderás recuperalas coa mesma calidade sen custo adicional.

A maioría das redes sociais e especialmente WhatsApp aplican algoritmos de compresión con perda de calidade para reducir o tamaño das imaxes que comparten, por este motivo é recomendable que os teus convidados non engadan imaxes os teus carretes que fosen recibidas a través destas aplicacións dado que estarías a reunir arquivos con baixa resolución, o mellor é que os teus convidados engadan as fotografías realizadas directamente dende os seus propios dispositivos e así obterás as fotografías coa máxima resolución.

Dispoñer da máxima resolución nas túas fotografías é o ideal para realizar calquera tipo de impresión ou mesmo para ter marxe para rectificar o encadre da fotografía.