Necesito instalar unha aplicación?

Non, jjiffy non ocupará espazo no teu dispositivo.

A nosa plataforma funciona a través do teu navegador web, tanto para ti como para os teus convidados, isto significa que funcionará practicamente en calquera computador ou dispositivo móbil que dispoña dun navegador moderno con acceso a internet. Ademais, unicamente é necesario que o propietario do carrete/álbum sexa usuario de jjiffy, o resto poderán acceder como convidados de forma anónima.