Necesito ter instalado un lector de QRs?

Non. Dende jjiffy lémolo automaticamente xa que temos lector de QR integrado, de forma que o teu convidado non necesita ter ningún instalado.

Dende a páxina inicial de jjiffy observarás o botón ACCEDER situado en todo momento na parte inferior da pantalla, pulsa sobre el e terás acceso ao botón CAPTURA QR. Ademais, aquí tamén terás os carretes aos que accedeses con anterioridade a través deste dispositivo.

A continuación ábrese a sección LECTOR QR e inmediatamente o navegador solicitarache permiso para acceder á cámara do teu dispositivo móbil, acepta a petición para poder capturar o código QR da invitación que che proporcionará o acceso de forma directa ao carrete.