Como accedo ao contido do meu carrete?

Para poder ver as exposicións(fotos) que ti e os teus invitados estades a compartir nun dos teus carretes debes acceder ao mesmo interface que utilizan todos os teus invitados, para iso tes 2 alternativas:

1. Acceso por primeira vez sendo o propietario do carrete

Si es o propietario do carrete e é a primeira vez que accedes a este carrete desde o dispositivo (móbil, tablet ou PC), tes que acceder á túa conta de jjiffy, busca o carrete na pestana OS MEUS CARRETES e pulsa no botón FOTOS (icona que representa un par de fotografías) para acceder.

2. Acceso como convidado

Se xa accediches anteriormente a este carrete dende o dispositivo (móbil, tablet ou PC), carga a páxina de inicio de jjiffy.com e pulsas sobre o botón ACCEDER que estará a flotar na parte inferior da páxina e que amosará unha listaxe cos carretes aos que fuches convidado con ese dispositivo.