Como xestiono a capacidade dun carrete?

Cando creas o carrete tiveches que reservar unha cantidade máxima de exposicións que son restadas da cantidade total do plan contratado na túa conta de usuario. A capacidade do carrete estará determinada polas exposicións dispoñibles do teu plan, esta capacidade axústase por tramos en cada carrete, cada tramo representa a cantidade mínima de exposicións que se poden asignar a un carrete.

Tanto se necesitas ampliar a capacidade máxima do carrete, dado o éxito do mesmo entre os teus convidados, coma se necesitas reducir a súa capacidade para recuperar exposicións para outros carretes, debes seguir os seguintes pasos:

Antes de continuar, accede á túa conta de usuario.

Selecciona o carrete

En primeiro lugar, debes seleccionar o carrete ao que desexas axustar a cantidade máxima de exposicións dispoñibles, pulsa no botón CONFIGURAR do carrete (representado coa icona dunha engrenaxe ou roda dentada).

Axustes do carrete

A continuación, pulsa no botón AXUSTAR do carrete (representado coa icona dunhas barras de desprazamento vertical).

Editar os axustes

Comproba que está seleccionada a pestana XERAL. Nesta sección observarás unha caixa coa actual capacidade máxima, pulsando nos botóns laterais poderás aumentar ou diminuír esa capacidade. Pulsa en GARDAR para aplicar a nova capacidade ao carrete.

Cando algún dos teus carretes estea próximo ao 90% da súa capacidade enviarémosche un correo electrónico avisando desta situación, por se desexas engadirlle máis capacidade a ese carrete. No momento que se alcance a capacidade máxima, o carrete impedirá engadir novas exposicións e ademais desaparecerá o botón que se utiliza para engadilas dende a interface que utilizan os teus convidados, esta situación será reversible aumentando a capacidade do carrete ou eliminando algunha das exposicións existentes dentro do carrete.