Como podo pechar o acceso a un carrete?

Nalgunha circunstancia poida que esteas interesado en non permitir o acceso a ningún convidado dun carrete concreto, para iso segue os seguintes pasos:

Antes de continuar, accede á túa conta de usuario.

Selecciona o carrete

En primeiro lugar, debes seleccionar o carrete ao que desexas bloquear o acceso, pulsa no botón CONFIGURAR do carrete (representado coa icona dunha engrenaxe ou roda dentada).

Axustes do carrete

A continuación, pulsa no botón AXUSTAR do carrete (representado coa icona dunhas barras de desprazamento vertical).

Axustes avanzados

Comproba que está seleccionada a pestana AVANZADO. Nesta sección observarás a etiqueta PERMISOS, debaixo da cal temos un botón de verificación para o campo Carrete activo, pulsando sobre o devandito campo activarás ou desactivarás o carrete. Pulsa en GARDAR para aplicar a operación realizada.

Se desactivaches o carrete observarás que a partir de agora, diante do título do carrete, aparecerá unha icona dun cadeado representando o acceso bloqueado.

Ademais, a desactivación do carrete prodúcese de tal maneira que ti mesmo, como propietario, tampouco terás acceso á interface do carrete. Aínda que si que se permiten outras operacións, entre elas, poderás iniciar o proceso de revelado se o que desexas é descargar ao teu computador todas as exposicións que contén ese carrete.